Een iPhone voor minder dan €300

De smartphone-markt wordt gedomineerd door een paar Tech giganten. Hierin spant Apple al jaren de troon. De i-partij levert de beste technieken en designs. Naast straffe hardware levert Apple ook zeer stabiele software. Hierdoor is een Apple iPhone voor velen dé smartphone bij uitstek. Voor deze schone designs en straffe technieken tast je helaas vaak wel diep in de buidel. En zeker als je aast op het allernieuwste model. Ben jij bereid om meer dan duizend euro op te doen voor een extra cameralens en nóg snellere processor? Nee? Lees dan vooral verder en kom erachter hoe je een iPhone voor nog geen driehonderd euro in huis haalt. 

Refurbished, het nieuwe normaal

Veel toestellen zijn niet meer nieuw te verkrijgen. Hierdoor lijkt het er misschien op dat je het nieuwste model moet aanschaffen. Echter, zijn er vandaag de dag meer opties dan het allernieuwste. Hierbij ben je voordeliger uit en draag je ook nog eens bij aan een meer circulaire economie. En dit is nodig daar waar het winnen van nieuwe grondstoffen en de uitstoot van vervuilende gassen de wereld op termijn onbewoonbaar zal maken. Het voordeel van refurbished is dat het zowel voordelig als duurzaam is. Kortom, je spaart het milieu én bespaart in de portemonnee. Precies, dat is vooruitgang!

Het scherpst van de snede

De meeste mensen gaan er van uit dat de laatste iPhone ook de beste is. De vraag is vooral waarvoor denk je de iPhone nodig te hebben. Apple brengt naast veel Pro-modellen ook reguliere modellen uit. Bijvoorbeeld de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro. Daarnaast zijn er budgetvriendelijke modellen zoals de refurbished iPhone SE 2020. Dit model zit op het scherpst van de snede qua prijs en kwaliteit. Daarbij beschikt het over een fysieke Touch ID thuisknop. Iets wat voor veel mensen de voorkeur aan geven. Welke iPhone je ook bekijkt, Apple voorziet ze doorgaans van 6 jaar iOS-ondersteuning. Hierdoor behouden de toestellen ook op termijn hun waarde. En dat maakt dat een refurbished iPhone een stuk interessanter wordt. 

Ver vooruit

Met Steve jobs aan het roer was Apple de tijd ver vooruit. Dit geldt ook voor de populaire X familie. Zo was de iPhone X refurbished zijn tijd al ver vooruit. Technieken als een OLED-beeldscherm, Face ID en dubbel camerasysteem hebben de standaard gezet voor veel smartphones. Het 10-jarig bestaan van de Apple iPhone werd op deze manier goed ingeluid door Apple. 

De iPhone XS refurbished is een jaar later als opvolger uitgebracht. En bezit dezelfde straffe technieken en een nog snellere processor. De technieken zijn vandaag de dag nog steeds relevant en worden breed toegepast binnen de smartphonewereld. Het enige verschil? De iPhone X en XS die voor meer dan duizend euro op de markt kwamen, zijn nu voor al driehonderd euro te verkrijgen. 

Jij bepaalt zelf

Zowel de iPhone X, iPhone XS als de iPhone SE 2 zijn vandaag de dag nog steeds relevant. Zeker gezien de toestellen nog geruime tijd van iOS-ondersteuning genieten. Nieuw zijn ze niet meer te verkrijgen. Refurbished is hierop het antwoord. Zeker als je kiest voor refurbished-leveranciers zoals forza-refurbished.be, ben je dankzij het Keurmerk Refurbished verzekerd van een betrouwbare aankoop. Een ander voordeel van het Keurmerk is aangesloten partijen uniforme product condities hanteren. Dit betekent dat de uiterlijke staat bestaat uit 3 opties: zo goed als nieuw, licht gebruikt of zichtbaar gebruikt. In alle gevallen zijn de toestellen technisch 100% in orde, maar zullen ze meer of minder zichtbaar gebruikt zijn. De prijzen verschillen hierbij ook. Jij bepaalt zelf wat het beste bij jouw wensen past.

De prijs is de belangrijkste reden om te kiezen voor refurbished, maar daarnaast zijn er nog meer voordelen. Bij Forza Refurbished geniet je bijvoorbeeld ook van een gedegen 2 jaar service- en garantieregeling. Hierdoor is refurbished niet alleen op de korte termijn, maar zeker ook de lange termijn een heel slimme investering.

ontdek

Gerelateerde blogs