Fietsen samen met uw trouwe viervoeter

Geplaatst door

Het mooie weer komt er weer! We kunnen weer genieten van zalige dagen met volop zon en aangename temperaturen, wat betekent dat we weer erg veel buiten zullen zijn. OOk op school zijn de leerlingen de laatste toetsen aan het afronden, waarna we allemaal erg veel vrije tijd zullen hebben. Waar de een ervoor kiest om graag met familie en vrienden erop uit te gaan, kiest de ander er juist voor om zich terug te trekken en te gaan wandelen in de bossen, in de duinen of bijvoorbeeld op het strand. Nu kunt u natuurlijk alleen naar het bos gaan en hier weer tot rust te komen, maar zou u er ook voor kunnen kiezen om de trouwe viervoeter mee te nemen!

Samen op stap

Het bos, de duinen of het strand, het is wellicht uw favoriete plek om heerlijke wandelingen te maken, maar vinden honden deze plekken ook geweldig. Honden vinden het erg fijn om uit te razen en samen met hun baasje op stap te gaan. Vooral met het warme weer is het aan te raden om de hond mee te nemen, aangezien het toch wel zielig is om de hond alleen thuis te laten. Nu kunt natuurlijk met de auto naar het bos, maar is de fiets ook ideaal! Met een fietsmand voor hond zorgt u voor een fijn, comfortabel en veilige fietstocht voor u en de hond!

Wandelen en fietsen in het bos

De voordelen van een fietsmand voor hond is dat u eerst heerlijk kunt fietsen met uw hond, waarna u samen met de hond een wandeling kunt maken en uw hond hier zal uitrazen. Met de fietsmand voor hond zorgt u voor een veilig vervoer, in tegenstelling tot andere fietsers die de hond aangelijnd mee laten rennen naast de fiets. De hond hoeft in deze situatie één keer worden afgeleid, waarna de lijn in het wiel kunt komen en de hond en u as baas een gevaar voor elkaar zijn.

Met een fietsmand voor hond zult u dit voorkomen, zodat u veilig kunt fietsen en de hond comfortabel in de mand zal blijven zitten tijdens de tocht!

Voldoende rust voor u en uw hond!

Naast dat een fietsmand voor hond erg veilig is voor u en de hond, is de fietsmand ook nog eens een ideale plek voor de hond om comfortabel te kunnen rusten. Zelf kunt u rustig naar huis fietsen en de benen nog even los maken, terwijl uw hond zal bijkomen van het rennen en het uitrazen. Ook zou u kunnen kiezen voor een hondenkar voor de grotere viervoeters, of een fietsbeugel om te voorkomen dat de hondenlijn tussen het wiel komt!

Geef een reactie